Welke vechtsporten vind je bij ons?

Bij Sportplaza Essen vind je diverse vechtsporten voor jong en oud. Het motto van Sportplaza: ‘Resultaatgericht sporten in een gemoedelijke sfeer’ gaat ook hier op!

Je verbetert je conditie, lenigheid, kracht, maar je leert de (kick)bokstechnieken op een gedisciplineerde manier. En onze vechtsportlessen zijn voor iedereen! Jong, oud, beginners, gevorderden en vechtsporters op professioneel niveau kunnen bij ons terecht in de Olympische boksring. Groepen in alle leeftijdscategorieën vanaf 6 jaar, trainen hier wekelijks met veel plezier.

De verschillende disciplines die je bij ons kunt volgen zijn:

Kickboksen

Het kickboksen dat bij Sportplaza Essen gegeven wordt is zowel op recreatieve basis als op zeer professionele basis.

Sportplaza Essen beschikt over zijn eigen officiële Olympische boksring waarin de trainingen plaatsvinden.

Veel leerlingen trainen puur voor hun plezier. Ook zijn er leerlingen die alleen trainen voor wedstrijden.

Regelmatig doet Sportplaza Essen mee aan grote vechtsportgala’s door heel Nederland.

Boksen

Het boksen bij Sportplaza Essen kan vanaf jonge leeftijd. Veel leerlingen zien de boksles in onze sportschool al jaren als thuishonk.

Er wordt les gegeven door professionele trainers met jarenlange ervaring. Je kunt ook kiezen om te gaan trainen voor bokswedstrijden, dit vergt natuurlijk veel tijd en discipline.

Jeugd Kickboksen

De kinderen leren zich op een speelse doch disciplinaire wijze verdedigen. Het versterkt hun zelfvertrouwen en is goed voor de conditie, kracht en lenigheid.

Vechtsporten GymPlaza